• Nederlands
  • Deutsch

Leer euphonium spelen in Limburg

Wanneer je Euphonium lessen wilt volgen ben je bij Ton Janssen uit Elsloo, gemeente Stein op de juiste plek. Ton heeft een zeer ruime ervaring als pedagoog en een goede staat van dienst.  Lessen kunnen gevolgd worden voor zowel beginners, gevorderden en ver gevorderden.


Voor beginners zal er gestart worden  met een basisprogramma. Er wordt rekening gehouden met de leeftijd en wensen van de cursist.


Gevorderden en ver gevorderden kunnen instappen op hun niveau. Er wordt in overleg een plan opgesteld en men kan aan de slag. Onderwerpen als toonvorming, embouchure, ademhaling etc. komen standaard aan de orde.
Studenten komen uit  heel Limburg van Maastricht tot Sittard, van Geleen tot Roermond van Kerkrade tot Vaals. Uit  provincies buiten Limburg zoals Brabant en Gelderland zie je ook regelmatig cursisten.

 

Workshops voor groepen of muziekverenigingen zoals Fanfares, Harmonieën en Brass Bands op locatie behoren tot de mogelijkheden. Wat betreft de inhoud hiervan kan er overleg gevoerd worden.

 

Basisvaardigheden zoals toonvorming, intonatie, embouchure en ademhaling komen standaard aan de orde.  Workshops ter voorbereiding op concoursen en andere evenementen behoren eveneens tot de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op info@tonjanssen.com of op zijn website www.tonjanssen.com